Kempenstraat

Modern, ruim en rustig.

Twee uitzonderlijk ruime woningen die je modern comfort bieden te midden van een rustige woonwijk. En toch ben je zowel snel in Hasselt als in Genk.
Een krachtig staaltje architectuur dat garant staat voor een knap resultaat. Kijk gerust verder dan de voorgevel en laat je verleiden door een enorm ruim gevoel vanbinnen. De woningen zijn zo ontworpen dat ze een ideaal evenwicht bieden tussen het esthetische en het praktische.
De vele en grote glaspartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en geef je een leuke verbinding met buiten. En bovendien heeft je tuin de perfecte afmeting: groot genoeg om te genieten, klein genoeg om te onderhouden.

De woning is klaar, dus kom ze zeker vrijblijvend bezichtigen.
De oude woning is afgebroken, daarom kan woning worden aangekocht aan 6% BTW.

Welkom op afspraak via 0498/83.57.95 of andre@andavastgoed.be. 

Enkel de linkerwoning nog te koop:

Mooie en rustig gelegen energiezuinige (E-peil = 36) nieuwbouwwoning in Diepenbeek. De grondoppervlakte is 5 a 97 ca. De woning beschikt over een leefruimte van 30,42 m2. De keuken van 14,04 m² kan nog volledig naar jullie eigen smaak en wensen worden gekozen. Het groot raam in de leefruimte zorgt voor een aangename natuurlijke lichtinval. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we eveneens een praktische berging van 8,81 m² en een toilet apart 1,67 m². Op de verdieping vinden we 3 slaapkamers (14,61 m², 10,76 m² en 9,97 m²) en een ruime badkamer 8,27 m² die voorzien is van een douche, een apart ligbad en toilet. Deze knappe nieuwbouwwoning is voorzien van vloerverwarming op het gelijkvloers en met radiatoren op de 1e verdieping. Deze ruime woning wordt afgewerkt in hoogwaardige materialen, waarbij u zelf nog uw eigen stempel kan drukken.

Prijs

Prijs woning Casco €264.000
excl. registratierechten op de grond, btw op de woning en aansluiting nutsvoorzieningen. Inclusief n verkavelingskosten.
Dat is de prijs voor casco-niveau: Grond en ruwbouw, dak + isolatie PIR 20 cm, aluminium ramen, elektriciteit, sanitair (alleen leidingen), verwarming, ventilatie, Pur 14cm vloerisolatie, pleisterwerken en chape. Exclusief afwerking: vloeren, keuken, badkamer, voegwerken en tuinaanleg.

Prijs woning Afgewerkt €294.000
excl. registratierechten op de grond, btw op de woning en aansluiting nutsvoorzieningen. Inclusief verkavelingskosten.
Dat is de prijs voor casco-niveau + afwerking: vloeren, keuken, binnendeuren, sanitair, voegwerk. (exclusief aanleg terras, tuin & schilderwerk)

 

 

Downloads

Inplanting: klik hier
Gelijkvloers: klik hier
Verdieping: klik hier